Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Ølfestival 2019

Tidspunkt: torsdag d. 23. maj 2019 - lørdag d. 25. maj 2019
Registrering slutter lørdag d. 25. maj 2019

Velkommen til Ølfestival 2019

Ølfestival for 2019 er Danske Ølentusisters 25. festival for det gode, danske og udenlandske øl. Danske Ølentusiaster har  afholdt Ølfestival i København siden 2001.

Kom og smag nye, innovative øl, hør om øllets forunderlige verden og få en ekstraordinær øloplevelse. På Ølfestivalen finder du et stort udvalg af øl, hvor kreativitet og fantasi kommer til udtryk. Vi forventer op mod 1.500 forskellige øl fra cirka 200 bryggerier og importører fra Danmark og det store udland.

Åbningstider:

Torsdag den 23. maj 2019
Forsalgsbilletter: 15.00 – 23.00
Billetter i døren: 16.00 – 23.00 

Fredag den 24. maj 2019
Forsalgsbilletter: 12.00 – 23.00
Billetter i døren: 13.00 – 23.00

Lørdag den 25. maj 2019
Forsalgsbilletter: 11.00 – 21.00
Billetter i døren: 13.00 – 21.00

Del arrangementet på de sociale medier:

Entrébillet torsdag d. 23/5

DKK 125,00

+ gebyr DKK 7,50

Entrébillet fredag d. 24/5

DKK 150,00

+ gebyr DKK 7,50

Entrébillet lørdag d. 25/5

DKK 150,00

+ gebyr DKK 7,50

10 poletter

DKK 150,00

20 poletter

DKK 300,00

Restaurant Højt Skum billetter

DKK 395,00

+ gebyr DKK 7,50

Restaurant Højt Skum

Restaurant Højt Skum er et succesfuldt samarbejde mellem Danske Ølentusiaster og Mad Med Omtanke.

Restaurant Højt Skum befinder sig på A01, hvor man skal op ad en lille trappe i Lokomotivværkstedet. I denne del af restauranten er der plads til 80 gæster.

Restaurant Højt Skum 2 befinder sig til højre for A1 og er primært for gæster med gangbesvær. I denne del af restauranten er der plads til max 10 personer. Kontakt venligst sekretariat@ale.dk for køb af billetter til Højt Skum 2.

Menu Højt Skum 2019

Første servering
Røget kulmule med asparges fra Lammefjorden, tomater, oliven, forårsløg og Goldingdressing

Laksetatar med peberrod og maskknas

Brød og smør

Anden servering
Australsk okse, rosastegt med timian, hvidløg og fennikel

Kartofler og blomkål med Lambic(hollandaise)sauce

Brød og smør

Tredje servering
Hvid chokoladeis med oatmealstout, havrekage og jordbær