Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Loungen - Øl- og chokoladesmagning med kant

Tidspunkt: fredag d. 24. maj 2019 kl. 16:00 - fredag d. 24. maj 2019 kl. 17:00
6 deltager(e)
Få skærpet sanserne med en smagning på 5 øl og 5 chokolader. Øl er en oplevelse af bitterhed, sødme og krydderier – og det samme er chokolade. Oplev Herslev Bryghus og Friis-Holm chokolade præsentere øl og chokolade, hvor smage af bitter, sødt og surt giver helt nye smagsoplevelser. Herslev Bryghus udvikler øl til mad og Friis-Holm chokolade forfiner bønnesorters egen smag i processen fra bønne til plade.

Med Tore Jørgensen, direktør Herslev Bryghus og Mikkel Friis-Holm, direktør Friis-Holm chokolade.