Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Ølfestival® 2017

Så er der lidt over 14 dage til vi åbner dørene til Ølfestival® 2017.

Hvis I endnu ikke har gjort det endnu, så er det tid at komme ind og få bestilt parkering, spisning oa. lidt længere nede på siden under:

Tilkøb

Frist for dette er 5. maj 2017

Vi glæder os til at modtage jer i Lokomotivværkstedet og I har adgang til hallen fra onsdag den 17. maj kl. 17-22 og igen torsdag fra kl. 8-15, hvor Ølfestivalen åbnes.
Når I ankommer, så find os i festivalkontoret og få udleveret jeres kuvert med udstillerarmbånd og det I måtte have forudbestil.

Vi skal endnu en gang gøre opmærksom på, at der ikke må hænge bannere over standene fra loftet, pga de skrappe brandrestriktioner i lokomotiværkstedet. Og effekter fra standene må ikke overstige 2,40 meter fra gulvet.

Er der brug for yderligere information så kontakt Danske Ølentusiasters sekretariat via e-mail sekretariat@ale.dk eller på 45 82 34 00, hvor der er telefontid mandag til fredag fra 09.00 – 12.00.

HØJT SKUM

Mette Radza Jensen
Festivalchef, Ølfestival® 2017
Danske Ølentusiaster

 

Standplads

Du kan hente en plantegning over standpladserne her. Linket åbner i et nyt vindue.

Plantegninger over standpladser 2017

 

Information til udstillere

Hent pdf med information til udstillere her: Information til udstillere

Ingen aktive events

Der er ingen aktive events at vise lige nu.