Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Julekoncert med Akadmisk Kor Århus kl. 17.00

Tidspunkt: fredag d. 21. december 2018 kl. 17:00

Julen har englelyd

Hvad er lyden af julen? Det spørgsmål har Akademisk Kor Århus sat sig for at undersøge i en julekoncert, som både byder på genhør med en række af de kendte og elskede danske juleklassikere, men også vender øret mod julesangtraditioner i nabolande som Sverige og England. Koret vil ligeledes synge et udvalg af smukke julesange fra middelalderen. På denne måde vil koncerten tage publikum med på en opdagelsesrejse i, hvordan julen kan lyde og har lydt forskelligt til forskellige tider og i forskellige lande.
Fælles er dog julesangenes budskab om lys i mørket og håb om fred på jorden med Jesusbarnets fødsel. Kort sagt: Julen har englelyd.

Akademisk Kor Århus er et ambitiøst klassisk amatørkor bestående af ca. 30 unge sangere fra musikmiljøet i Aarhus og dirigeres af Jonas Rasmussen. Koret vandt i september korkonkurrencen Rimini International Choral Competition og kvalificerede sig hermed til VM i korsang i Tokyo i 2019.

Del arrangementet på de sociale medier:

Adgangsbilletter (UDSOLGT)

DKK 60,00