Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Julekoncert med Akademisk Kor Århus kl. 17.00

Tidspunkt: torsdag d. 19. december 2019 kl. 17:00

Torsdag d. 19. december 2019 kl. 17.00 og kl. 19.30 vil man kunne opleve Akademisk Kor Århus, når koret synger julen ind i Vor Frue Kirke.

Akademisk Kor Århus er et professionelt arbejdende, klassisk amatørkor, som i sommeren 2019 bragte titlen som verdensmester i korsang hjem til Danmark fra World Choral Championship i Tokyo.

Denne eftermiddag og aften i Vor Frue Kirke vil koret synge en række kendte og elskede danske julesange og -salmer. Derudover vil sangerne tage publikum med på en rejse gennem juletoner fra England og Sverige, som begge er kendte for deres smukke kortraditioner. Fælles for alle landene er sangene om lyset og glæden, som spirer midt i mørket med julens budskab.

Akademisk Kor Århus blev dannet i 1985 og består af omkring 30 sangere i alderen 20-35 år med tilknytning til musiklivet omkring Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium.

Koret ser det som sin fornemste opgave at formidle glæden ved musikken til publikum og synger hvert år omkring 15 koncerter rundtom i Danmark. Herudover deltager koret i orkesterprojekter sammen med bl.a. Aarhus Symfoniorkester, ligesom det har vundet en lang række priser ved internationale korkonkurrencer.

Koret ledes af Jonas Rasmussen (f. 1992), som er uddannet fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og University of Cambridge i England. Han har tidligere været dirigent ved Stockholms Drengekor og Värmlands Nations Kor i Uppsala. I 2014 vandt han Syng Sydfyns konkurrence for unge kordirigenter.

Del arrangementet på de sociale medier:

Adgangsbilletter

DKK 75,00