Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Vinsmagningskursus. Veneto 19.1.2018

Tidspunkt: fredag d. 19. januar 2018 kl. 17:00

DET ITALIENSKE KULTURINSTITUT præsenterer tre vinsmagningskurser hen over efteråret og vinteren.

Ved hver vinsmagning præsenteres tre forskellige vine akkompagneret af smagsprøver på mad, som er typisk for netop den egn, vinen kommer fra. To italienske kokke og en sommelier vil præsenterer vinene. Arrangementerne foregår på dansk.
Hvert arrangement begynder med en længere introduktion til vinsmagning. Deltagerne vil smage på tre vine pr. gang. Deltagerne vil yderligere modtage et hæfte med information om de pågældende vine samt tilbud om senere køb af vinene.

Arrangementerne finder sted på Det Italienske Kulturinstitut, Gjørlingsvej 11, 2900 Hellerup.

 

Fredag d. 19. januar 2018– kl. 17.00-19.30:

Veneto

Amaronens histore, en italiensk succeshistorie.

Vine til smagning:

1) Ripasso, Valpolicella Classico Sup. Tommasi;

2) Amarone della Valpolicella Classico, Tommasi;

3) Recioto della Valpolicella, Fiorato Tommasi.

Akkompagnerende menu:

  • Tagliatelle i ragù
  • Steg af svinekød serveret med blandede rødder, honning og kanel
  • Pære- og chokoladekage

 

Pris: 600kr. (550 kr. for medlemmer af Det Italienske Kulturinstitut eller Società Dante Alighieri. For brug af rabatten skriv rabatkoden "MEDLEM" i tilmeldingsformularen.) (Eksklusiv tilmeldingsgebyr)

OBS: Tilmeldingen er bindende, og det er desværre ikke muligt at få sine penge retur, med mindre kurset ikke oprettes. I så fald vil beløbet blive sat tilbage ind på kontoen (ekskl. tilmedings- kortgebyret).

 

    

Kok: Massimo Ricci. Massimo er født i Rom og kom til Danmark i 2012, hvor han bosatte sig i København. Her har han eget firma som ”personal chef” og med catering, og han har tidligere samarbejdet både med Den Italienske Ambassade i Danmark og Det Italienske Kulturinstitut.

Kok: Gianni Alicino. Gianni startede i sin tid på et studie i datalogi, marketing og kommunikation, men opdagede snart, at hans store passion og det, der gør ham lykkelig, er kogekunsten. Det har han dedikeret sig til de sidste 30 år. Tidligere har han arbejdet som kok i Tivoli, nu arbejder han for Meyers Contract Catering.

Sommelier: Francesco Scarpati. Francescos interesse for vin begyndte allerede som barn ved duften af bedstefarens egen vinavl. Som 21-årig bosatte han sig i Toscana, hvor han påbegyndte sin karriere inden for faget. Han er i øjeblikket i gang med en lang uddannelse, som vil give ham titlen ”Master of Wine”. Han arbejder også for Københavns ældste vinhandel, Kongelig Hofleverandør Kjær & Sommerfeldt.